• Anunțuri

  Î.M. ,, Servicii Comunal-Locative ” Orhei angajează!

  Ești în căutarea unui loc de muncă cu condiții bune, salariu motivant și pachet social inclus?
  Î.M. ,, Servicii Comunal-Locative ” Orhei angajează:
  – muncitori la amenajarea localităților: muncitori auxiliari și măturători;
  – muncitori la deservirea fondului locativ: dulgher și izolator hidrofug.
  Cerințe: responsabilitate, punctualitate.
  Sunt bineveniți locuitorii municipiului Orhei și suburbiei municipiului.
  Mai multe detalii la sediul întreprinderii: mun.Orhei, str.Renașterii Naționale, 18 sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0235/2-09-01 sau 0235/2-18-21.
 • Noutăți

  Desfășurarea acțiunilor necesare pentru amenajarea fântânii din str. 31 August, 150, mun.Orhei


  Administrația Publică Locală este întotdeauna receptivă la solicitările locuitorilor din municipiul Orhei, implimentând de fiecare dată acțiuni necesare pentru satisfacerea necesităților acestora.
                              Angajații Î.M. ,, Servicii Comunal – Locative” Orhei,  în conformitate cu Dispoziția nr. 166 din 24.07.2019 ,,Cu privire la desfășurarea acțiunilor pentru îmbunătățirea calității apei potabile în fântânile și izvoarele din municipiul Orhei, au întreprins acțiuni necesare pentru curățarea, amenajarea și salubrizarea fântânii din str.31 August, 150,  aceasta fiind una din unicile fântâni rămase în acest sector.
                               O fântână veche, care a fost construintă în anii 60, și care pe timpurile vechi,  pe vreme de secetă era sursa de alimentare cu apă pentru locuitorii din cartierul respectiv.    
                              Conform planului de acțiuni, urmează curățirea fântânii, și dezinfectarea apei în conformitate cu  cerințele în vigoare, precum și colectarea probelor de apă pentru investigații de laborator.
                              Ulterior, după pașaportizarea sursei decentralizate de apă și petrecerea investigațiilor de laborator a apei, va fi instalat pe colacul fântânii de apă tabel cu indicarea  calității apei și restricțiilor de utilizare.
   
   
   
 • Noutăți

  Acțiuni de renovare a podețului din str. Dimo, sectorul Centru al municipiului Orhei

  Pe parcursul a zeci de ani, locuitorii din str. Dimo, sectorul Centru al municipiului Orhei, s-au adresat de nenumărate ori către Administrația Publică Locală, cu rugămintea de a fi reparat unicul podeț din sectorul respectiv.

  Subsecvent, în urma multiplelor solicitări din partea acestora, Administrația Publică Locală, Primăria municipiului Orhei, a luat decizia de a aloca surse financiare pentru renovarea podețului, pe care zilnic îl trec locuitorii și care este unica cale de trecere în sectorul respectiv.

  Prin urmare, angajații Î.M. ,,Servicii Comunal-Locative” Orhei, au reușit în termeni proximi să construiască podețul, și să-i ofere un aspect total nou.

  După renovarea podețului, locuitorii din str. Dimo, sectorul Centru al municipiului Orhei, se pot bucura de o cale de trecere sigură, cât și de un podeț modern.

 • Noutăți

  Acțiuni de amenajare și salubrizare

   
  În scopul soluționării  problemei amenajării localității, angajații Î.M. ,, Servicii Comunal-Locative” Orhei, zilele recente au întreprins acțiuni de curățenie și amenajare a Parcului Orhei.
  Au fost reparate și vopsite  băncile, instalate urnele ( coșurile de gunoi), totodată au fost efectuate lucrări de cosire a ierbii și tăiere a arbuștilor.
  Aceste lucrări au deschis din nou spațiul preferat de odihnă a orheienilor, facilitând astfel posibilitățile de destindere și de petrecere a timpului liber a orășenilor și oaspeților mun.Orhei.
  Suntem bucuroși să  asigurăm pentru toți locuitorii municipiului Orhei zone curate și salubre de odihnă cu un peisaj natural evidențiat și confortabil.
 • Noutăți

  Mai mulți angajați ai Î.M.,,Servicii Comunal-Locative ” Orhei au donat astăzi sânge

  Un strop de sânge- este o șansă la viață. În fiecare an la data de 14 iunie, se celebrează ,,Ziua Mondială a donatorului de sânge”. Ținând cont de campania ”Sânge sigur pentru toți!”, lansată de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în comun cu Centrul Național de Transfuzie a Sângelui, care se desfășoară în perioada 25 mai – 25 iunie 2019, angajații Î.M.,,Servicii Comunal –Locative” Orhei, au decis astăzi să promoveze donarea sângelui voluntară și sistematică.
  Astfel, mai mulți angajați ai Î.M.,,Servicii Comunal –Locative” Orhei și-au început ziua astăzi donând sânge. Aceștia au fost inițial investigați de către medicii de la Spitalul raional Orhei, după care cu mândrie au donat sânge cu scopul de a salva o viață.
  Angajații întreprinderi îndeamnă toți oamenii care doresc să salveze viața celolara care zilnic necesită transfuzie de sînge, să se apropie la punctul de colectare a săngelui din cadrul Spitalului raional Orhei.

 • Noutăți

  La mulți ani, de Ziua Internațională a copiilor!

  Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie.
  Astăzi, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copiilor, Administrația Î.M.,,Servicii Comunal-Locative” Orhei, a venit cu mesaj de felicitare pentru toți copiii, ai căror părinți activează în cadrul întreprinderii. Șeful adjunct al Î.M.,, Servicii Comunal-Locative „ Orhei, domnul Iurie Garștea le-a urat copiilor o copilărie frumoasă și multe reușite în calea lor, iar părinților le-a mulțumit pentru ființile minunate și le-au urat să se bucure de fiecare moment petrecut alături de copiii lor.
  Aducem sincere felicitări din suflet pentru toți copiii lumii, vă dorim o viață fericită, un cer însorit, să fiți sănătoși și înconjurați de dragostea părinților voștri . La multi ani, dragi copii!
 • Noutăți

  Tîrgul locurilor de muncă

  Tîrgul locurilor de muncă
  Astăzi 25 mai, în municipiul Orhei, a fost organizat tîrgul locurilor de muncă. În cadrul tîrgului cu oferte vacante de muncă a venit și Î.M,, Servicii Comunal-Locative" Orhei, care la moment dispune de funcții vacante de măturător, amenajator spații verzi și muncitor la amenajarea localităților.
  Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, au avut posibilitatea de a se interesa de posturile vacante înregistrate de către întreprinderea municipală, cat şi de a negocia direct condițiile de angajare.
  Cei care nu au reușit să ajungă astăzi la tîrgul locurilor de muncă și sunt interesate de posturile vacante propuse de către Î.M.,,Servicii Comunal-Locative" Orhei, se pot adresa direct la sediul întreprinderii care se găsește în mun.Orhei, str.Renașterii Naționale, 29, sau să telefoneze la numerele de contact 0235/2-09-01.
 • Noutăți

  Atenție!!! Ambrosia Artemisiifolia (buruiană alergică)


  Stimați locuitori ai mun.Orhei,
   
           În atenția dumneavoastră, vă aducem la cunoștință că,  ambrozia reprezintă o plantă alergen, a cărei polen provoacă mâncărime, strănut frecvent, tuse, accese de astm, sau șoc anafelactic.
           Planta menționată, crește în grădini, parcuri, terenuri agricole, în preajma șantierelor, drumurilor și căilor ferate.
           Venim cu rugămintea, către dumneavoastră, pentru combaterea răspândirii buruienii ambrozia, începând cu luna iunie, înainte de răspândirea polenului, și pe tot parcursul perioadei de vegetație, să distrugeți această plantă, fie mecanic, manual sau chimic.
           Menționăm faptul că, nerespectarea combaterii buruienii ambrozia, se sancționează conform legislației.
   
  Cu respect, manager șef
  al Î.M. ,,Servicii Comunal-Locative” Orhei
  Valeriu OPREA
 • Noutăți

  Felicitări cu ocazia sărbătorilor de Paște!

  Stimați colegi,  
      „Sărbătoarea Sfintelor Paști” este una dintre sărbătorile cele mai importante ale creștinității, atunci când retrăim bucuria Învierii Domului împreună cu cei dragi şi ne străduim să fim mai buni, mai darnici şi mai înţelepţi.
       Cu acest minunat și divin prilej, adresez angajaților Î.M.,,Servicii Comunal-Locatice” Orhei felicitări și sincere urări de bine. Doresc ca această sărbătoare înălțătoare  să Vă întărească în misiunea Dumneavoastră nobilă de asigurarea  bunei funcționări a întregului sistem gospodăresc din mun.Orhei.
       Sfânta Sărbătoare a Învierii Domunului să vă fie ca o stea călăuzitoare în lucruri bune și intenții frumoase, să Vă aducă în suflet liniște, încredere, lumină, iubire și speranță.
   
  Un Paşte Fericit!
   
  Cu respect,
  Manager șef
  Î.M.,,Servicii Comunal-Locative” Orhei   dl Valeriu OPREA
   
 • Noutăți

  Felicitări cu ocazia Zilei Profesionale a Lucrătorului din Gospodăria de Locuințe și Deservire Comunală!!!


  Stimați colegi,

     A devenit o frumoasă tradiţie de a consemna anual, în a patra duminică a lunii aprilie, sărbătoarea  profesională a lucrătorului din Gospodăria de locuințe și deservire comunală. Este un bun prilej pentru a ne orienta privirea şi atenţia către munca zi de zi a persoanelor, care asigură buna funcţionare a sistemului edilitar-gospodăresc, efectuează lucrări de amenajare şi salubrizare pentru toţi locuitorii mun.Orhei. Purtăm cu toţii responsabilitate de buna amenajare a oraşului  precum şi de prestarea serviciilor de calitate atât de necesare cetăţenilor. Eforturile depuse de Dumneavoastră fac ca mun.Orhei să devie cea mai modernă, mai salubră și mai amenajată localitate din R.Moldova.
        Apreciez înalt contribuția fiecarui angajat  şi vă sunt recunoscător pentru aceasta, pentru înaltul simţ al datoriei şi spiritul de sacrificiu pe care îl demonstraţi în condiţii şi circumstanţe nu întotdeauna prielnice.
        Să aveți parte de multă putere, răbdare,perseverență și capacitatea de a realiza planurile stabilite.

   
  Cu respect,
  Manager șef
  Î.M.,,Servicii Comunal-Locative” Orhei   dl Valeriu OPREA

   
Яндекс.Метрика