Anunțuri

Urne deteriorate in or. Orhei

Î.M. ,,Servicii Comunal –Locative” Orhei aduce la cunoștința cetățenilor orașului Orhei că în anul 2012 în cadrul Proiectului Investițional  ,,Extinderea și modernizarea sistemului local existent de management al deșeurilor în or. Orhei”, de către Primăria Orhei în parteneriat cu Î.M. ,,SCL-Orhei”, au fost instalate pe toată raza orașului 500 urne stradale.

La momentul actual din aceste 500 urne au rămas la dispoziția locuitorilor doar  260, 240  fiind  deteriorate, sustrase și furate.

În vederea celor relatate, Î.M. ,,Servicii Comunal –Locative” Orhei vine cu un apel către locuitorii or. Orhei și cu o mare rugăminte de a păstra bunurile publice comune și respectarea dreptului fiecărui cetățean al orașului Orhei la un mediu sănătos de trai. Referindu-ne la situația creată putem menționa că din cauza neglijenței și a comportamentului necugetat putem înregistra pagube materiale enorme si nu doar , dar și urmări grave pentru sănătatea adulților, copiilor și generațiilor viitoare. Împreuna putem salva mediul, deoarece salvarea nostră suntem chiar noi.

 

Cu respect,

N. Pulbere

Яндекс.Метрика