Noutăți

Î.M. ,,Servicii Comunal-Locative „Orhei continuă măsurile de igienizare și dezinfectare a teritoriului municipiului Orhei

În legătură cu agravarea situației epidemiologice a infecției cu COVID-19 în Republica Moldova, având ca bază Dispoziția Primarului nr.105 din 14.03.2020, ,,Cu privire la sistarea programului de activitate și stabilirea măsurilor de profilaxie și prevenire în municipiul Orhei pentru combaterea infecției COVID-19, zilnic angajații Î.M.,,Servicii Comunal-Locative” Orhei au grijă de siguranța locuitorilor din municipiu, asigurînd organizarea măsurilor de igienizare și dezinfectare a întreg teritoriul municipiului Orhei.
Menționăm faptul că, în continuare v-om întreprinde toate măsurile necesare pentru a avea grijă de sănătatea cetațenilor noștri, atâta timp cît situația epidemiologică din țară nu se va ameliora.
Contăm pe sprijinul fiecăruia dintre locuitorii municipiului Orhei, întru respectarea prevederilor Dispoziției Primarului municipiului Orhei, domnul Pavel Verejanu, și întreprinderea măsurilor necesare pentru combaterea infecției COVID-19.
Яндекс.Метрика