Noutăți

Angajații Î.M. ,, Servicii Comunal-Locative ” Orhei, zilnic contribuie la amenajarea și salubrizarea teritoriului municipiului Orhei

Zilnic angajații Î.M.,,Sevicii Comunal-Locative ” Orhei, au grijă să mențină curățenia în municipiul Orhei, și întreprind toate măsurile necesare, pentru ca acest oraș cu fiecare zi să arate mai frumos.
Astăzi, de către mai mulți angajați ai Î.M. ,,Servicii Comunal-Locative ” Orhei, au fost organizate acțiuni de amenajare și salubrizare a teritoriului mun.Orhei.
Prin urmare, au fost efectuate lucrări de defrișare a arborilor avariați, și curățirea acestora de crengi uscate, au fost întreprinse acțiuni de cosire a ierbii uscate din sectorul Nordic, și de salubrizare a teritoriului respectiv, și totodată de către muncitorii responsabili de amenajarea localității, au fost întreprinse măsuri de salubrizare a drumurilor și străzilor din municipiu.
Vă îndemnăm pe toți locuitorii municipiului Orhei, să participați la acțiunile de salubrizare și amenajare a teritoriului, deoarece împreună v-om face acest oraș să fie cel mai frumos oraș din întreaga țară.
Яндекс.Метрика