Noutăți,  Без рубрики

Angajații Î.M.,,Servicii Comunal-Locative ” Orhei, au organizat acțiuni de curățare a canalelor de scurgere a apelor pluviale

Angajații Î.M.,,Servicii Comunal-Locative” Orhei, zi de zi, au grijă să mențină ordinea și curățenia în municipiul Orhei.
Prin urmare, zilnic sunt întreprinse diverse acțiuni de salubrizare și amenajare a întreg teritoriului orașului nostru drag.
Ținînd cont de faptul că, vremea de afară permite efectuarea lucrărilor de salubrizare și amenajare a teritoriului municipiului Orhei, astăzi, 23 decembrie, angajații Î.M. ,,SCL-Orhei ” au întreprins măsuri de curățare a canalelor de directivare a apelor pluviale din strada Unirii, cartierul Bucuria.
În cadrul desfășurării acțiunilor, au fost antrenați 12 angajați ai Î.M.,,Servicii Comunal-Locative” Orhei și 2 unități de transport.
Luând în considerare, starea canalelor din cartierul Bucuria, muncitorii responsabili pentru executarea lucrărilor de curățare a canalelor respective, au întreprins mai multe acțiuni, de curățare, salubrizare și amenajare a canalelor de scurgere a apelor pluviale.
Depunem efort și dragoste, pentru a menține ordinea în orașul nostru drag, și cu fiecare zi întreprindem mai multe
măsuri necasare pentru a îmbunătăți aspectul municipiului Orhei.Яндекс.Метрика