• Noutăți

  Mai mulți angajați ai Î.M.,,Servicii Comunal-Locative ” Orhei au donat astăzi sânge

  Un strop de sânge- este o șansă la viață. În fiecare an la data de 14 iunie, se celebrează ,,Ziua Mondială a donatorului de sânge”. Ținând cont de campania ”Sânge sigur pentru toți!”, lansată de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în comun cu Centrul Național de Transfuzie a Sângelui, care se desfășoară în perioada 25 mai – 25 iunie 2019, angajații Î.M.,,Servicii Comunal –Locative” Orhei, au decis astăzi să promoveze donarea sângelui voluntară și sistematică.
  Astfel, mai mulți angajați ai Î.M.,,Servicii Comunal –Locative” Orhei și-au început ziua astăzi donând sânge. Aceștia au fost inițial investigați de către medicii de la Spitalul raional Orhei, după care cu mândrie au donat sânge cu scopul de a salva o viață.
  Angajații întreprinderi îndeamnă toți oamenii care doresc să salveze viața celolara care zilnic necesită transfuzie de sînge, să se apropie la punctul de colectare a săngelui din cadrul Spitalului raional Orhei.

 • Noutăți

  La mulți ani, de Ziua Internațională a copiilor!

  Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie.
  Astăzi, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copiilor, Administrația Î.M.,,Servicii Comunal-Locative” Orhei, a venit cu mesaj de felicitare pentru toți copiii, ai căror părinți activează în cadrul întreprinderii. Șeful adjunct al Î.M.,, Servicii Comunal-Locative „ Orhei, domnul Iurie Garștea le-a urat copiilor o copilărie frumoasă și multe reușite în calea lor, iar părinților le-a mulțumit pentru ființile minunate și le-au urat să se bucure de fiecare moment petrecut alături de copiii lor.
  Aducem sincere felicitări din suflet pentru toți copiii lumii, vă dorim o viață fericită, un cer însorit, să fiți sănătoși și înconjurați de dragostea părinților voștri . La multi ani, dragi copii!
 • Noutăți

  Tîrgul locurilor de muncă

  Tîrgul locurilor de muncă
  Astăzi 25 mai, în municipiul Orhei, a fost organizat tîrgul locurilor de muncă. În cadrul tîrgului cu oferte vacante de muncă a venit și Î.M,, Servicii Comunal-Locative" Orhei, care la moment dispune de funcții vacante de măturător, amenajator spații verzi și muncitor la amenajarea localităților.
  Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, au avut posibilitatea de a se interesa de posturile vacante înregistrate de către întreprinderea municipală, cat şi de a negocia direct condițiile de angajare.
  Cei care nu au reușit să ajungă astăzi la tîrgul locurilor de muncă și sunt interesate de posturile vacante propuse de către Î.M.,,Servicii Comunal-Locative" Orhei, se pot adresa direct la sediul întreprinderii care se găsește în mun.Orhei, str.Renașterii Naționale, 29, sau să telefoneze la numerele de contact 0235/2-09-01.
 • Noutăți

  Atenție!!! Ambrosia Artemisiifolia (buruiană alergică)


  Stimați locuitori ai mun.Orhei,
   
           În atenția dumneavoastră, vă aducem la cunoștință că,  ambrozia reprezintă o plantă alergen, a cărei polen provoacă mâncărime, strănut frecvent, tuse, accese de astm, sau șoc anafelactic.
           Planta menționată, crește în grădini, parcuri, terenuri agricole, în preajma șantierelor, drumurilor și căilor ferate.
           Venim cu rugămintea, către dumneavoastră, pentru combaterea răspândirii buruienii ambrozia, începând cu luna iunie, înainte de răspândirea polenului, și pe tot parcursul perioadei de vegetație, să distrugeți această plantă, fie mecanic, manual sau chimic.
           Menționăm faptul că, nerespectarea combaterii buruienii ambrozia, se sancționează conform legislației.
   
  Cu respect, manager șef
  al Î.M. ,,Servicii Comunal-Locative” Orhei
  Valeriu OPREA
 • Noutăți

  Felicitări cu ocazia sărbătorilor de Paște!

  Stimați colegi,  
      „Sărbătoarea Sfintelor Paști” este una dintre sărbătorile cele mai importante ale creștinității, atunci când retrăim bucuria Învierii Domului împreună cu cei dragi şi ne străduim să fim mai buni, mai darnici şi mai înţelepţi.
       Cu acest minunat și divin prilej, adresez angajaților Î.M.,,Servicii Comunal-Locatice” Orhei felicitări și sincere urări de bine. Doresc ca această sărbătoare înălțătoare  să Vă întărească în misiunea Dumneavoastră nobilă de asigurarea  bunei funcționări a întregului sistem gospodăresc din mun.Orhei.
       Sfânta Sărbătoare a Învierii Domunului să vă fie ca o stea călăuzitoare în lucruri bune și intenții frumoase, să Vă aducă în suflet liniște, încredere, lumină, iubire și speranță.
   
  Un Paşte Fericit!
   
  Cu respect,
  Manager șef
  Î.M.,,Servicii Comunal-Locative” Orhei   dl Valeriu OPREA
   
Яндекс.Метрика