• Anunțuri

  Î.M. ,, Servicii Comunal-Locative ” Orhei angajează!

  Ești în căutarea unui loc de muncă cu condiții bune, salariu motivant și pachet social inclus?
  Î.M. ,, Servicii Comunal-Locative ” Orhei angajează:
  – muncitori la amenajarea localităților: muncitori auxiliari și măturători;
  – muncitori la deservirea fondului locativ: dulgher și izolator hidrofug.
  Cerințe: responsabilitate, punctualitate.
  Sunt bineveniți locuitorii municipiului Orhei și suburbiei municipiului.
  Mai multe detalii la sediul întreprinderii: mun.Orhei, str.Renașterii Naționale, 18 sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0235/2-09-01 sau 0235/2-18-21.
 • Noutăți

  Desfășurarea acțiunilor necesare pentru amenajarea fântânii din str. 31 August, 150, mun.Orhei


  Administrația Publică Locală este întotdeauna receptivă la solicitările locuitorilor din municipiul Orhei, implimentând de fiecare dată acțiuni necesare pentru satisfacerea necesităților acestora.
                              Angajații Î.M. ,, Servicii Comunal – Locative” Orhei,  în conformitate cu Dispoziția nr. 166 din 24.07.2019 ,,Cu privire la desfășurarea acțiunilor pentru îmbunătățirea calității apei potabile în fântânile și izvoarele din municipiul Orhei, au întreprins acțiuni necesare pentru curățarea, amenajarea și salubrizarea fântânii din str.31 August, 150,  aceasta fiind una din unicile fântâni rămase în acest sector.
                               O fântână veche, care a fost construintă în anii 60, și care pe timpurile vechi,  pe vreme de secetă era sursa de alimentare cu apă pentru locuitorii din cartierul respectiv.    
                              Conform planului de acțiuni, urmează curățirea fântânii, și dezinfectarea apei în conformitate cu  cerințele în vigoare, precum și colectarea probelor de apă pentru investigații de laborator.
                              Ulterior, după pașaportizarea sursei decentralizate de apă și petrecerea investigațiilor de laborator a apei, va fi instalat pe colacul fântânii de apă tabel cu indicarea  calității apei și restricțiilor de utilizare.
   
   
   
 • Noutăți

  Acțiuni de renovare a podețului din str. Dimo, sectorul Centru al municipiului Orhei

  Pe parcursul a zeci de ani, locuitorii din str. Dimo, sectorul Centru al municipiului Orhei, s-au adresat de nenumărate ori către Administrația Publică Locală, cu rugămintea de a fi reparat unicul podeț din sectorul respectiv.

  Subsecvent, în urma multiplelor solicitări din partea acestora, Administrația Publică Locală, Primăria municipiului Orhei, a luat decizia de a aloca surse financiare pentru renovarea podețului, pe care zilnic îl trec locuitorii și care este unica cale de trecere în sectorul respectiv.

  Prin urmare, angajații Î.M. ,,Servicii Comunal-Locative” Orhei, au reușit în termeni proximi să construiască podețul, și să-i ofere un aspect total nou.

  După renovarea podețului, locuitorii din str. Dimo, sectorul Centru al municipiului Orhei, se pot bucura de o cale de trecere sigură, cât și de un podeț modern.

 • Noutăți

  Acțiuni de amenajare și salubrizare

   
  În scopul soluționării  problemei amenajării localității, angajații Î.M. ,, Servicii Comunal-Locative” Orhei, zilele recente au întreprins acțiuni de curățenie și amenajare a Parcului Orhei.
  Au fost reparate și vopsite  băncile, instalate urnele ( coșurile de gunoi), totodată au fost efectuate lucrări de cosire a ierbii și tăiere a arbuștilor.
  Aceste lucrări au deschis din nou spațiul preferat de odihnă a orheienilor, facilitând astfel posibilitățile de destindere și de petrecere a timpului liber a orășenilor și oaspeților mun.Orhei.
  Suntem bucuroși să  asigurăm pentru toți locuitorii municipiului Orhei zone curate și salubre de odihnă cu un peisaj natural evidențiat și confortabil.
 • Noutăți

  Mai mulți angajați ai Î.M.,,Servicii Comunal-Locative ” Orhei au donat astăzi sânge

  Un strop de sânge- este o șansă la viață. În fiecare an la data de 14 iunie, se celebrează ,,Ziua Mondială a donatorului de sânge”. Ținând cont de campania ”Sânge sigur pentru toți!”, lansată de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în comun cu Centrul Național de Transfuzie a Sângelui, care se desfășoară în perioada 25 mai – 25 iunie 2019, angajații Î.M.,,Servicii Comunal –Locative” Orhei, au decis astăzi să promoveze donarea sângelui voluntară și sistematică.
  Astfel, mai mulți angajați ai Î.M.,,Servicii Comunal –Locative” Orhei și-au început ziua astăzi donând sânge. Aceștia au fost inițial investigați de către medicii de la Spitalul raional Orhei, după care cu mândrie au donat sânge cu scopul de a salva o viață.
  Angajații întreprinderi îndeamnă toți oamenii care doresc să salveze viața celolara care zilnic necesită transfuzie de sînge, să se apropie la punctul de colectare a săngelui din cadrul Spitalului raional Orhei.

Яндекс.Метрика